Desprès de la reunió del Jurat les candidatures que passen a la Semifinal són les següents.

CANDIDATURES

CANDIDATURA 1
TOTS/ES ELS/LES FALLERS/ES DE PATERNA 2020

Pel xoc emocional viscut i per acceptar, respectar i complir amb la cancel·lació de les falles 2020 donant exemple al món sencer.

CANDIDATURA 2
SERGIO DESCALZO – EL FARFALAR

Ser l’únic establiment d’indumentària valenciana al municipi de Paterna als últims vuit anys.

CANDIDATURA 3
REMEDIOS SÁNCHEZ I MARTÍNEZ

Per la seua extensa trajectòria fallera amb quasi quaranta anys censada. Havent sigut copresidenta de la falla Vicente Mortes i la primera dona a ser delegada de Junta Local Fallera de Paterna.

CANDIDATURA 4
Mª AMPARO GIMÉNEZ I CALATRAVA

Per ser la primera dona a assolir la insígnia d’or llaurejada de junta local. Fundadora de les comissions Vicente Mortes i L’amistat. Tres anys com a presidenta de Colom D’or i una trajectòria de més de quaranta anys com a fallera a Paterna.

CANDIDATURA 5
DOMINGO VICENTE DEL OLMO I MARTÍNEZ

Per ser el president de junta local que més anys ha estat exercint, dinou anys, a més d’altres 8 com a president de la falla Vicente Mortes. Tota una vida dedicada a les falles de Paterna.

CANDIDATURA 6
BEATRIZ SOLAZ I GIL

Per ser la fallera que més temps ha sigut delegada de junta local amb vint-i-cinc anys, tots de manera consecutiva, mostrant així un treball i esforç incansable per les falles de Paterna.

CANDIDATURA 7
REALCE ALTA POSTICERIA

Empresa paternera amb vint-i-cinc anys d’història que s’ha convertit en referent nacional a la confecció de malles i monyos de fallera, i que sempre tenen a les falles i el poble de Paterna molt present en tots els seus esdeveniments.

CANDIDATURA 8
FALLA PLAÇA BENICARLÓ

Per la seua llavor de valor social incalculable, donant al barri d’acció preferent “La Coma” un lloc de reunió i cultura que d’altra manera no existiria.

CANDIDATURA 9
VICENTE BLANCO i PLA

President fundador de la falla Plaça Dos de Maig i posteriorment President de Junta Local Fallera, per ser el cap de l’inici de les falles a Paterna.

CANDIDATURA 11
LEOPOLDO FRONTERA

Faller de la falla Plaça Dos de Maig, conegut al món faller per tindre la major i més completa col·lecció de llibrets de falla de Paterna, sent font principal per a la investigació i recopilació de la nostra història.

D’aquesta manera no passa el tall la següent candidatura, que encara que te mèrits suficients el jurat ha estimat oportú que siga la descartada.

CANDIDATURA 10
AJUNTAMENT DE PATERNA

Pel seu suport, tant econòmic com d’equipament, així com de personal per tal de donar suport i seguretat a les Falles de Paterna al llarg de l’últim mig segle d’història.