A continuació es detallen les diferents candidatures que seran les que opten al guardó de la III Edició al Mèrit Faller de Paterna.

CANDIDATURES

CANDIDATURA 1
TOTS/ES ELS/LES FALLERS/ES DE PATERNA 2020

Pel xoc emocional viscut i per acceptar, respectar i complir amb la cancel·lació de les falles 2020 donant exemple al món sencer.

CANDIDATURA 2
SERGIO DESCALZO – EL FARFALAR

Ser l’únic establiment d’indumentària valenciana al municipi de Paterna als últims vuit anys.

CANDIDATURA 3
REMEDIOS SÁNCHEZ I MARTÍNEZ

Per la seua extensa trajectòria fallera amb quasi quaranta anys censada. Havent sigut copresidenta de la falla Vicente Mortes i la primera dona a ser delegada de Junta Local Fallera de Paterna.

CANDIDATURA 4
Mª AMPARO GIMÉNEZ I CALATRAVA

Per ser la primera dona a assolir la insígnia d’or llaurejada de junta local. Fundadora de les comissions Vicente Mortes i L’amistat. Tres anys com a presidenta de Colom D’or i una trajectòria de més de quaranta anys com a fallera a Paterna.

CANDIDATURA 5
DOMINGO VICENTE DEL OLMO I MARTÍNEZ

Per ser el president de junta local que més anys ha estat exercint, dinou anys, a més d’altres 8 com a president de la falla Vicente Mortes. Tota una vida dedicada a les falles de Paterna.

CANDIDATURA 6
BEATRIZ SOLAZ I GIL

Per ser la fallera que més temps ha sigut delegada de junta local amb vint-i-cinc anys, tots de manera consecutiva, mostrant així un treball i esforç incansable per les falles de Paterna.

CANDIDATURA 7
REALCE ALTA POSTICERIA

Empresa paternera amb vint-i-cinc anys d’història que s’ha convertit en referent nacional a la confecció de malles i monyos de fallera, i que sempre tenen a les falles i el poble de Paterna molt present en tots els seus esdeveniments.

CANDIDATURA 8
FALLA PLAÇA BENICARLÓ

Per la seua llavor de valor social incalculable, donant al barri d’acció preferent “La Coma” un lloc de reunió i cultura que d’altra manera no existiria.

CANDIDATURA 9
VICENTE BLANCO i PLA

President fundador de la falla Plaça Dos de Maig i posteriorment President de Junta Local Fallera, per ser el cap de l’inici de les falles a Paterna.

CANDIDATURA 10
AJUNTAMENT DE PATERNA

Pel seu suport, tant econòmic com d’equipament, així com de personal per tal de donar suport i seguretat a les Falles de Paterna al llarg de l’últim mig segle d’història.

CANDIDATURA 11
LEOPOLDO FRONTERA

Faller de la falla Plaça Dos de Maig, conegut al món faller per tindre la major i més completa col·lecció de llibrets de falla de Paterna, sent font principal per a la investigació i recopilació de la nostra història.

Al mateix temps que hem nomenat les candidatures que obtén al Premi en aquesta Tercera Edició, hem de fer menció d’una candidatura que no entra a concurs encara que te mèrits suficients, però no complix una de les bases d’aquesta edició.

CANDIDATURA NO
ACEPTADA
L’AGRUPACIÓ DE VOLUNTARIS DE PROTECCIÓ CIVIL DE PATERNA

El motiu de la no acceptació d’aquesta candidatura és per a haver sigut semifinalista a l’edició immediatament anterior contradient les bases d’aquest certamen al seu article nové.